About:

Profile description

Hvis du en dag kommer til København og gerne vil nyde noget lækkert morgenmad/frokost, så kan du søge på brunch København Der vil du finde Bestikbar, som serverer en lækker brunchtallerken. Stedet er blevet relanceret og bygget om. Du kan derfor nyde en lækker og sund brunchtallerken i skønne og nye lokaler.

Er du – og måske et par kolleger – i gang med at planlægge firmajulefrokosten, og vil I gerne gøre det til en ekstraordinær oplevelse. Så er der hjælp at hente hos http://www.impactgroup.dk/julefrokost/, som tilbyder at arrangere firmajulefrokoster og andre events for virksomheder. Hvad enten I ønsker at holde en traditionel julefrokost eller gerne vil prøve et nyt og anderledes julekoncept, så står Impact Group klar til at indfri jeres forventninger.

http://www.impactgroup.dk/julefrokost/ er et eventfirma, der hjælper folk med planlægning af blandt andet deres julefrokoster. De sørger for, at alt bliver klar til julefrokosten. De sørger for at få bestilt mad, drikkelse og evt. underholdning. De sørger for, at det hele kører på selve aftenen. Du kan derfor slappe af med kollegaerne og nyde julefrokosten.

En firmafest er en stor begivenhed, og det er vigtigt, at den løber godt af stablen, så medarbejderne får en god oplevelse. På http://www.impactgroup.dk/firmafest/ kan du få hjælp til at arrangere det helt rigtig set-up, så dine folk får den helt rigtige fest. Underholdning, faciliteter og projektstyring er bare nogle af de elementer, der kan hjælpes med.

Får I sved på panden ved tanken om at skulle planlægge den næste firmafest eller konference? Har I brug for sparring til at holde overblikket og have styr på alle detaljerne, når arrangementer skal afholdes? Det professionelle eventfirma Impact Group hjælper jer med at planlægge, og vi har mange sjove og kreative ideer til, hvordan I får en fantastisk firmaevent.